Ripoll contractarà 24 persones en el marc del projecte Treball als barris 2014

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dins el projecte Treball als barris 2014, es va iniciar al passat 30 de desembre una Casa d’Oficis. Aquesta acció, que està subvencionada pel servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i impulsada per l’Ajuntament de Ripoll, permetrà la formació i contractació de 20 joves de la vila. També dóna feina durant un any als 4 professionals que integren l’equip, una directora, una administrativa i dos monitors.

El pressupost total del projecte és de 257.798 €, amb una subvenció de 252.707 €.

Les especialitats formatives de la Casa d’Oficis aprovada aquest any són:

Auxiliar de treball

Manteniment d’interior d’edificis

Cadascun dels mòduls comptarà amb 10 alumnes. Aquest projecte té una durada d’un any i combina la formació teòrica amb pràctiques laborals i els darrers sis mesos amb un contracte en formació.
Les actuacions previstes en el projecte són:

mòdul de manteniment: rehabilitació d’un pis municipal del barri vell, posant en pràctica coneixements de paleteria, pintura, instal·lacions i soldadures. Una vegada rehabilitat el pis formarà part de la borsa de lloguer municipal, amb l’objectiu de continuar revitalitzant el barri vell.

mòdul d’auxiliar de treball social prestaran els seus serveis al Consorci de Benestar Social, a la Fundació Comte Guifré, a la Fundació MAP i a l’EEE Ramon Surinyach. Formar joves en un dels camps amb més recorregut laboral a la comarca, atès les característiques de la població.