Riudarenes proclama els guanyadors de l’Open BTT BMW

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat diumenge dia 22 de febrer, Riudarenes, va acollir la final de l’Open BTT BMW, organitzada pel CC local REM, a on van participar 260 bikers de diferents categories. Aquesta exigent competició es va iniciar a Quart (CC Sais), per continuar amb les proves de Santa Coloma de Farners (CC Farners), Girona i la finalment a Riudarenes.

IMG-20150223-WA0002

Si bé el circuit passava per l’exigent pujada a Argimon, el plat fort van ser les espectaculars i tècniques trialeres que van fer les delícies dels participants. La volta llarga fou dominada per Adrià Noguera seguit de Tomi Misser i Joan Pons en categoria masculina. En categoria femenina, Txell Gimenez, Núria Surià i Laura Valls van ser les dominadores. A la volta curta, domini de Manel Corralero seguit de Dominique Puig i Dídac Carvacho, i Anna Barea, Laura Rodríguez i Ana Quadros en la categoria femenina.

De cloenda per aquesta prova, es va poder gaurdir d’ un suculent esmorzar de forquilla i un lliurament de premis presidit pel Regidor d’ Esports de l’Ajuntament de Riudarenes, Sr. Francesc Bota i el Sr. Lluís Mas president del club organitzador.

Guanyadors finals BMW BTT 2015

Cadet: Manel Corralero, Pablo Ruiz,Daniel Ruiz.
Fe Cadet: Ana Cuadros, Anna Soler, Julia Pujol.
Junior: Aleix Vilardell, Alex Cusell, Jonathan Ruiz.
Elit-sub23: Oriol Frigola, Jofre Prunera, Adria Noguera.
Mas 30: Ramon Asgleyas, Raul Muñoz, Lluis Nadal.
Mas 40: Francesc Grau, Jordi Ruiz, Jose Garcia.
Mas 50: Octavi Fontané, Lluis Jutglar, Juan Salcedo.
Fe Elit: Jamie Bookwalter, Nuria Suria, Laura Valls.

Ajuntament de Riudarenes

Comparteix-ho amb els teus amics: