Roben de nit en un supermercat de la Garrotxa i els atrapen a Girona quan fan una maniobra prohibida amb el cotxe

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els lladres portaven diners en efectiu, loteria i el maleter del vehicle carregat amb licors i productes d’higiene personal

Els Mossos d’Esquadra han atrapat un grup de lladres que havia robat de nit en un supermercat de Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa). Els lladres van entrar a l’establiment per la finestra i se’n van endur els diners del canvi, participacions de loteria, licors i nombrosos productes d’higiene personal. Quan circulaven amb el botí dins el cotxe, i ja es trobaven a més de 40 quilòmetres del supermercat, una maniobra prohibida els va delatar. Els lladres, entre els quals hi ha un menor, van fer un canvi de sentit al mig del carrer Emili Grahit de Girona. Una patrulla de mossos els va veure, els va aturar i, a partir d’aquí, la resta va ser lligar caps. Tots els detinguts viuen a Olot.

El robatori al supermercat va tenir lloc la matinada del 23 de setembre. Els lladres, en total quatre, van entrar a l’establiment de Sant Feliu de Pallerols forçant una finestra. De dins, se’n van endur el canvi de la caixa enregistradora, un talonari amb 23 participacions de loteria d’una penya de futbol local, licors, piles, bombetes i una gran quantitat de productes d’higiene personal (xampús, laques, desodorants, colònies i tubs de pasta de dents).

Els lladres, entre els quals hi havia un menor, van posar els diners i la loteria en una ronyonera i la resta del botí el van carregar al maleter del cotxe. Després, els joves van emprendre la fugida. Però al cap d’una estona, i quan ja havien fet més de 40 quilòmetres, una maniobra prohibida amb el cotxe va permetre enxampar-los.

Cap a les quatre de la matinada, el grup circulava per Girona. I al bell mig del carrer Emili Grahit, el conductor del cotxe va fer un canvi de sentit. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra que feia tasques de seguretat ciutadana els va veure, va interceptar el cotxe i el va fer aturar.

Al vehicle hi viatjaven, a més del menor d’edat, tres joves d’entre 18 i 22 anys. Els nois tenen nacionalitat peruana i espanyola, i tots viuen a Olot. Quan els lladres van veure la policia, es van començar a posar molt nerviosos, i això va fer sospitar els mossos.

El registre del cotxe va acabar de confirmar les sospites de la policia. A més de les monedes i el botí que hi havia al maleter, a dins la ronyonera els agents hi van trobar uns guants amb bitllets al seu interior. A més, al cotxe també hi havia un casc, una cisalla, una pota de cabra i una caixa d’eines.

Després de diverses indagacions -les participacions de loteria van ser providencials- els Mossos d’Esquadra van lligar caps. Tot allò que els nois portaven al cotxe havia sortit del supermercat de Sant Feliu de Pallerols. Per això, els agents van detenir els quatre lladres per un delicte de robatori amb força a l’interior d’un establiment comercial.

L’endemà, els tres majors d’edat van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs. Pel què fa al menor, els mossos el van posar en llibertat sota la custòdia del seu tutor legal. Haurà de comparèixer ara davant la fiscalia de menors quan se’l citi. Girona (ACN).