Ruixen amb un esprai de pebre i roben 10.000 euros a dos homes que volien comprar un cotxe a Garriguella

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos busquen uns suposats venedors de cotxes que aquest divendres a la tarda van amenaçar i robar a dos homes que volien comprar un vehicle a Garriguella, a l’Alt Empordà. Els fets van succeir a les 17.44 quan les víctimes van acompanyar els seus agressors fins a una zona apartada del municipi per veure el vehicle i parlar del preu amb calma. Un cop al lloc, van aparèixer dos homes més – amics dels venedors- que els van amenaçar amb una arma de foc i, posteriorment, els van ruixar amb un esprai de pebre. A més, els homes els van sostreure dos telèfons mòbils i els 10.000 euros que portaven a sobre. Les víctimes no van patir cap lesió greu. De moment, no consten detinguts.

Els fets van succeir aquets divendres a la tarda, a la zona de l’ermita de la Mare de Déu del Carme a Garriguella. Els dos compradors van acompanyar els venedors fins aquest indret apartat del municipi on els havien dit que podrien veure el vehicle que estava en venda. Un cop al lloc i per sorpresa van aparèixer dos homes més – amics dels venedors- que els van amenaçar amb una arma de foc, similar a un revòlver. Tot seguit, els agressors els van ruixar amb un esprai de pebre.

Després d’atemorir-los, els homes es van emportar els telèfons mòbils de les dues víctimes i 10.000 euros en bitllets de 500 que portaven a sobre per realitzar la compra del vehicle. Els homes no van patir cap lesió greu. Els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació per trobar els autors dels fets que s’enfrontarien a un delicte de robatori amb violència i intimidació. De moment, no consten detinguts.

Garriguella (ACN)