S’adapten les sessions de preparació al naixement i postpart a partir del dimarts 13 d’octubre

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les classes de preparació al naixement es faran de manera virtual a causa de la prohibició de reunions de més de 6 persones.

Pel que fa les sessions de postpart es mantindran de manera presencial, en dues franges horàries diferents i amb inscripció prèvia de les mares.

El PROCICAT va aprovar a finals de setembre la limitació de les trobades a un màxim de sis persones tant en l’àmbit públic com privat a tot Catalunya. Aquesta nova restricció ens ha fet adaptar novament les classes de preparació al naixement i de postpart a l’Hospital d’Olot.

A partir del dimarts 13 d’octubre, les classes de preparació el part es tornaran a fer de manera virtual amb la voluntat de continuar donant suport i assessorament a les gestants i mares. L’objectiu d’aquestes trobades és resoldre dubtes i inquietuds sobre l’embaràs i el moment del part. El funcionament serà el mateix que es va utilitzar durant la pandèmia: la plataforma Jitsi Meet i l’accés lliure per part de les gestants a la sessió: FHOCG preparació naixement.

Paral·lelament, i també a partir del dimarts 13 d’octubre, les sessions de postpart es mantenen de manera presencial. Per tal de garantir la seguretat que la situació epidemiològica ens exigeix i per respectar la limitació de les reunions de sis persones, es faran dos grups. Seran sempre els dimarts, d’11h a 12h, i de 12h a 13h. És imprescindible inscriure’s prèviament a un dels dos horaris i per fer-ho cal trucar al 972.26.18.00 (punt d’informació). Mentre la climatologia ho permeti es faran les classes a l’exterior de l’Hospital.

Mentrestant, les visites guiades a sala de parts es mantenen suspeses. Tot i això, les famílies que hagin de ser pares tenen a l’abast un vídeo que explica l’accés, l’organització i la distribució de la sala de parts i que permet conèixer la zona on la dona parirà.

Preparació al naixement Postpart
Modalitat Virtual Presencial
Horaris Dilluns de 18h a 20h

Dimarts de 9h a 11h

Dimarts d’11h a 12h

Dimarts de 12h a 13h

Inscripció prèvia No Sí, trucant al punt d’informació (972.26.18.00)
Punt de trobada Vestíbul Hospital d’Olot
Lloc de la classe Mentre la climatologia ho permeti es farà a l’exterior; sinó, a l’àrea de docència
Què cal portar? Mascareta quirúrgica i manta o tovallola
Accés Plataforma Jitsi Meet FHOCG preparació naixement