S’ajorna la 10a edició del Shopping Nit Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació de Comerciants d’Olot, que ha pres aquesta decisió per les mesures de prevenció de la COVID-19, busca un nova data per celebrar aquest esdeveniment. 

L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha decidit ajornar la celebració de la que havia de ser la 10a edició del Shopping Nit Olot, programada per aquest dissabte 6 de juny. L’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19 i les mesures de prevenció, distanciament i higiene per un desconfinament segur han fet inviable la celebració d’aquest esdeveniment del comerç local.

Enguany, commemorant el desè aniversari d’aquesta acció promocional, s’havia previst que el Shopping Nit fes un pas més incloent una festa del comerç, concerts i noves activitats. Des de l’ACO assenyalen que la voluntat és poder celebrar l’esdeveniment pròximament tal com s’havia ideat però encara no s’ha concretat una data a l’espera de l’evolució dels esdeveniments i del desenvolupament de les fases de la desescalada.

Al llarg de les passades nou edicions, el Shopping Nit Olot s’ha consolidat com una de les fites més important del calendari comercial olotí, conjuntament amb la Botiga al carrer o iniciatives com l’Emprimavera’t i l’Acolor. L’any passat, una setantena de botigues van participar-hi obrint les seves portes des de les 20 h del vespre i fins a la mitjanit fent gaudir els clients d’una nit de compres i activitats ben diverses com tasts i promocions especials.

Comparteix-ho amb els teus amics: