Sant Aniol aposta per una llarga vida al plàstic amb la seva nova gamma 500 gotes

Comparteix-ho amb els teus amics:

El nou envàs de coneguda gamma 500 gotes, ara, de plàstic 100% reciclat amb el qual es redueixen les emissions de CO2

Sant Aniol llança la nova gamma 500 Gotes feta amb plàstic (PET) 100% reciclat, que ja es pot trobar en botigues i grans superfícies. Aquesta, és una nova iniciativa de l’empresa gironina per ajudar a la preservació del medi ambient, ja que amb la producció de les noves ampolles rPET es redueixen considerablement les emissions de CO2 respecte a la fabricació del plàstic tradicional, alhora que es manté la puresa de l’aigua sense alterar la seva composició original. Aquesta proposta, sumada al fet que només utilitzen energia renovable en la seva fàbrica, demostra el fort compromís de Sant Aniol en la lluita per la preservació del medi ambient.

Sant Aniol torna a sorprendre amb aquesta nova gamma reciclada, de disseny innovador i fresc. Amb el lema “Llarga vida al plàstic”, fa una crida a reinventar i reutilitzar el plàstic, aprofitant les seves qualitats però reduint l’impacte ambiental. Aquesta campanya va néixer al veure que a Espanya, la tendència al reciclatge ha anat en augment en els últims anys. L’any 2018 cada ciutadà va dipositar 15,7 kg d’envasos plàstics, llaunes i brics al contenidor groc, un 12,3% més que en l’any anterior. És per això que Sant Aniol aposta pel reciclatge a través de la conservació de les primeres matèries i l’optimització de l’energia a través del reciclatge, amb el que s’aconsegueix una reducció de les emissions contaminants.

La més que coneguda 500 Gotes que va sorprendre amb el seu innovador disseny ara ja fa uns anys, ha tornat reinventada i amb diferents mides per a l’aigua natural i amb gas. Des de l’ampolla d’aigua natural més petita i coneguda de 250ml, passant per les de 0,5L i 1L disponibles també per a l’aigua amb gas. Amb la seva originalitat característica, Sant Aniol ha fet un disseny transparent com l’aigua que permet veure el seu contingut i, com que no està tintada, facilita la seva transformació en una nova ampolla. La gamma 500 Gotes feta de rPET 100% reciclat busca lluitar contra l’estadística que diu que més del 50% dels plàstics s’utilitzen només una vegada. Treballar per potenciar la reutilització del plàstic implica una reducció de la dependència sobre les primeres matèries verges.

Comparteix-ho amb els teus amics: