Sant Esteve d’en Bas farà una jornada d’agroecologia i del bon consum

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dia 14 de maig tindrà lloc una jornada al parc de l’estació de Sant Esteve d’en Bas per difondre projectes i valors de la sobirania alimentària. La jornada està organitzada pels grups de consum de la Trapadella i la Rauta, ambdós situats a l’àrea geogràfica de la Vall d’en Bas, amb la voluntat que tingui rellevància i ajudi a quallar el moviment del consum responsable, la compra directe, les relacions consumidors/es-productors/es, i tot el que embolcalla aquesta manera de gestionar el dia a dia, que té tants valors socials i ambientals positius.

Al llarg de la jornada convidem a productors i productores de la Garrotxa a fer un mercat amb productes ecològics, hi haurà un espai de xerrades, debat i taller per difondre projectes relacionats amb el consum responsable i pràctiques d’alimentació saludable i, al migdia hi haurà una arrossada popular feta amb productes locals i de temporada. Es tracta d’un primer gra de sorra per difondre unes pràctiques que ja duen a terme La Rauta i La Trepadella setmanalment i que implicitament contribueixien al bé personal i al bé comú. Amb coherència en això, els assistents a l’arrossada popular s’hauran de portar plat, got i coberts; i s’anima a tothom a venir a la jornada a peu o en bici.

La Trepadella i la Rauta fan de catalitzadors inicials d’aquest projecte, però és un projecte compartit amb tothom que vulgui contribuir a augmentar el consum responsable. Per això totes les idees, aportacions, feines o implicacions són benvingudes i es poden fer arribar a través dels correus cooperativagarrotxa@gmail.com o bé latrepadella@gmail.com.

Si ets productor o productora agroecològic, i vols participar al mercat, o tens un projecte per compartir a l’espai de divulgació de projectes fes la inscripció seguint l’enllaç de sota. La infraestructura de les parades va a càrrec dels productors/es i els projectes.

INSCRIPCIÓ PRODUCTORS/ES/PROJECTES

HORARIS

10-14h: Mercat de productors/es agroecològics de La Garrotxa

12-14h: Tallers i xerrades sobre l’agroecologia, el consum responsable i l’alimentació saludable

14h: Arrossada popular

Organitzen:

La Trepadella i la Rauta

Grups de consum