Sant Feliu de Pallerols posa en marxa aquest nadal una campanya per premiar la fidelitat de clients i consumidors

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació de Turisme, Industria i Comerç (ATIC) de Sant Feliu de Pallerols posa en marxa la present Campanya amb l’objectiu de premiar la fidelitat de clients i consumidors dels comerços de Sant Feliu de Pallerols. Es tracta d’una iniciativa de suport a l’activitat econòmica dels establiments comercials i turístics del nostre municipi.

L’eix fonamental de la Campanya és la realització d’un sorteig amb 6 premis valorats amb 1.800 € per gastar en productes i serveis dels establiments comercials i turístics adherits a la campanya.

PREMIS

El premi de la Campanya consisteix en 6 premis de 300 € cadascun que la persona guanyadora del sorteig haurà de gastar en productes i serveis de qualsevol dels establiments comercials adherits.

· 2 Premis valorats en 300 € a gastar en: Restauradors / Bars
· 2 Premis valorats en 300 € a gastar en: Comerços i establiments
· 2 Premis valorats en 300 € a gastar en: Indústria / Serveis

BUTLLETES DE PARTICIPACIÓ

Es posaran a disposició dels establiments butlletes de participació numerades. Amb aquesta finalitat es lliurarà als establiments adherits de manera gratuïta un primer talonari de 20 butlletes. Si els establiments en volen més hauran de sol·licitar-los a l’ATIC i aquests tindran un preu de 5,00 euros cada talonari. Per cada 5 talonaris se’n donarà 1 de regal.

Es lliuraran talonaris fins a acabar les existències. Junt amb els talonaris es farà entrega dels cartells de la Campanya per identificar els establiments adherits. En les butlletes, els establiments adherits hi hauran d’inserir el seu segell identificatiu. Els titulars dels establiments participants, els seus cònjuges i familiars directes no podran ésser els premiats amb una butlleta del seu establiment però sí poden ésser els guanyadors de qualsevol altre establiment adherit.

SORTEIG

El sorteig es realitzarà el dia 8 de gener de 2016 a les 8 del vespre al Local d’Entitats i serà un acte públic. Una vegada coneguts els números premiats hi haurà un termini d’una setmana per tal que les persones premiades presentin les butlletes guanyadores. Transcorregut aquest termini sense que algun dels guanyadors s’hagi donat a conèixer, el sorteig automàticament quedarà caducat i se’n farà un de nou corresponent al premi del guanyador que no ha aparegut.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ