Sant Jaume de Llierca aposta per les Antiguitats i Col·leccionisme

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge 14 de novembre Sant Jaume de Llierca ha acollit la 1a edició de la Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme.

Aquesta Fira ha estat una primera passa per assentar-se i ser un lloc de referència entre els col·leccionistes. “Estem molt contents de la bona acollida que ha tingut. L’han visitat més de 500 persones al llarg del tot el matí. Després de parlar amb els organitzadors i els paradistes ja estem posant fil a l’agulla per una nova edició” ha comentat Xevi Reixach, regidor de Promoció Econòmica.

La Fira es va ubicar al Polígon Industrial de Politger, amb més de 150 metres lineals, per tal d’afavorir l’accessibilitat dels paradistes, però també facilitar el pas dels vianants que hi anaven a passejar i a comprar.

“Que la Fira s’ubiqués al Polígon Industrial de Politger ha garantit una millor distribució dels expositors, facilitat el muntatge i el desmuntatge de les parades i, sobretot, ha permès que els compradors transitessin amb més fluïdesa” ha explicat Reixach, regidor de Promoció Econòmica.

La fira d’antiguitats i col·leccionisme de Sant Jaume ha estat un conglomerat d’antiguitats de tot tipus: des de monedes fins a postals, passant per discos, joguines o màquines d’escriure.

Info: Ajunt. Sant Jaume de Llierca