Sant Jaume de Llierca diu prou a l’abocament il·legal de residus vegetals

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Jaume de Llierca diu prou a l’abocament il·legal de residus vegetals

La majoria de les fracció vegetal recollida procedia de professionals que utilitzaven aquest espai enlloc de portar la poda a la planta de compostatge de la Garrotxa.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha llançat una nova campanya per conscienciar la població en general i, especialment als professionals, sobre la gestió de residus de orgànics d’origen vegetal. L’objectiu és establir bones pràctiques en el reciclatge de les restes de poda d’arbres i arbustos, i de plantes o gespa.

Per tal de dipositar les restes vegetals provinents de les tasques de poda i adequació dels jardins, l’ajuntament ha ubicat punt de recollida al pàrquing de l’escola/zona esportiva per dipositar la poda i la fracció vegetal que només podran utilitzar els veïns i veïnes del poble.

Marc Minguez, regidor d’Obra pública, brigada i serveis municipals explica que “És molt important recalcar que aquesta nova zona és per ús exclusiu dels veïns i veïnes de Sant Jaume de Llierca”. “Denunciarem i sancionarem tots els abocaments irregulars, especialment els de professionals que utilitzin aquest espai enlloc de portar els residus a la planta de compostatge de la Garrotxa ” ha afegit.

El pàrquing de l’escola/zona esportiva és el primer punt de recollida de fracció vegetal i, de cares a l’estiu hi ha previst habilitar-ne un segon a la zona del Bosc d’en Puig, per tal de facilitar als veïns i veïnes del municipi el reciclatge de la fracció vegetal.

Info: Ajunt. Sant Jaume de Llierca