Sant Jaume de Llierca dona la benvinguda als nadons plantant un arbre per cadascun d’ells

Comparteix-ho amb els teus amics:

Enguany s’ha donat la benvinguda a 8 infants nascuts el 2020

Aquest dissabte 5 de juny es va portar a terme la Festa de Benvinguda als nadons a Sant Jaume de Llierca. Jordi Cargol, alcalde del municipi va iniciar l’acte amb un breu parlament per donar la benvinguda als 8 nadons que van néixer el 2020 i a les seves famílies als Prats de sota l’Escola Bressol del Petit Lledoner.

És una activitat que vol homenatjar als més petits i petites del poble alhora que volem que sigui un acte simbòlic de conscienciació ambiental“, va manifestar l’alcalde. “Cada nen i nena podrà venir aquí al llarg dels anys i veure com el seu arbre va creixent i canviant”, va subratllar Jordi Cargol, alcalde del municipi.

Després del parlament, cada família va rebre un obsequi gentilesa del comerç Ca l’Agustí i un sonall de part de l’Ajuntament. Cargol va agrair la participació de totes les famílies i també de l’establiment de Ca l’Agustí que col·labora en aquest acte tant simbòlic i bonic.

Seguidament, Lourdes Barris, regidora de cultura, va llegir un poema dedicat als infants i, per finalitzar, hi hagué una actuació musical amb cançons dedicades als més petitons i petitones del poble. “Vam veure que aquesta era una forma molt bonica de donar la benvinguda als nous nadons” va explicar Lourdes Barris, qui va avançar que la intenció que cada infant nascut al municipi tingui el seu arbre. “Sant Jaume de Llierca és un poble que dona valor a la cohesió social entre les persones, i creiem que és important fomentar-la des de ben petits”, va afegir Barris.

Per acabar l’acte es va realitzar amb una passejada de la mà d’Esther Roca enmig dels diferents arbres plantats i identificats per cada infant, on cada família s’hi va poder fer una fotografia.  El recorregut està indicat amb uns cartells obra de Roca, que ha captat la dolçor i sensibilitat de l’entorn natural amb un cartells de fusta fets a mà.

Veure l’àlbum de fotos de la Festa de Benvinguda dels Nadons