Sant Jaume de Llierca realitzarà concerts d’estiu

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Jaume de Llierca realitzarà durant aquest mes de juliol en el marc de les activitats d’estiu del municipi, dos concerts amb els grups Agnès & the pèpits i la Criatura Verda. Tots dos concerts tindran lloc a la Plaça del Casal.

Dijous dia 6 a les 22:00h a la plaça del casal concert d’Agnès & the pèpits.

Agnès & the pèpits es un grup que va néixer a mitjans d’estiu del 2014 a la Garrotxa que fa música de cantautor amb un caire folk.

L’Agnès Algueró, ànima i motor del grup, tot i la seva joventut, va decidir encetar el seu propi projecte per crear les seves pròpies composicions. La seva trajectòria musical inclou diferents grups de ministrers i diverses col·laboracions amb el cantant olotí Àngel Girona amb la flauta travessera. Ara, per poder tirar endavant el projecte l’acompanyen un parell de còmplices molt diferents. Per una banda, en Dani López, un increïble i excepcional multi-instrumentista amb gran capacitat per les harmonitzacions i per l’altra, en Miquel Pascal, un músic amb dilatada experiència musical.

foto de Agnès & The Pèpits.

Dia 13 de juliol a les 22 h a la Plaça de Sant Jaume de Llierca, concert de la Criatura Verda.

La Criatura Verda, és un dels noms que té l’instrument de vent també conegut com a sac de gemecs o cornamusa. S’ha volgut adoptar el nom per al grup per allò que representa: una estona d’acústica natural, comunicació festiva, cançons tradicionals, alegria, contrastos, bon ritme i companyia.

La Criatura Verda amb el pas dels anys ha esdevingut un grup garrotxí de referència. Són els seus fundadors en Panxito i en Perepau, veïns del mateix poble d’Argelaguer i veterans companys d’escenari en formacions com Clau de Lluna, Atzawara i Sa Cobla. També són professors a l’AMTP.

La Laura Plasencia i l’Albert Dondarza són els altres membres avui consolidats en la formació de quartet. Tots dos són d’Olot mateix i canten, toquen el violí, la guitarra, els instruments de pua i les percussions. Han format part de Banshee i diferents companyies de música, teatre i dansa professional.

Comparteix-ho amb els teus amics: