Sant Jaume de Llierca viu de manera especial la festa de Sant Jordi

Comparteix-ho amb els teus amics:

Enguany, a Sant Jaume de Llierca es van organitzar diverses activitats per celebrar aquesta festa tan nostra i tan catalana

El curs de postres a càrrec d’Anna Casals va tenir molt d’èxit, 25 participants van poder degustar les 5 postres que es van cuinar durant l’explicació i que van ser molt bones. El divendres al vespre, a la parròquia del poble, Àngel Girona amb la guitarra i la seva veu, i Marc Busquets amb el violí ens van oferir un petit concert de Música Tradicional davant d’una seixantena de persones, tothom va marxar content i va gaudir d’aquesta audició. Dissabte al matí, les mestres i alguns alumnes de l’escola van vendre roses a tots els veïns per poder fer diners i invertir-los en la millora de l’aula d’informàtica.

20160422_080542

Al migdia, al centre cívic, es va celebrar el Dinar de Sant Jordi amb gairebé 300 avis que omplien la sala de gom a gom. L’Arrossada i la música del grup “Sona Bé” va fer que gaudíssim d’un dia ben català amb la companyia d’amics. Durant les postes es van repartir un poemari escrit per l’Albert Vila, persona del poble que li agrada molt escriure i aprofita aquesta festa per poder regalar-nos aquests poemes. Durant aquestes dues setmanes a l’Ajuntament, també es pot veure l’exposició de dibuixos de Joan Vila. La valoració és positiva de totes les activitats realitzades amb motiu de la Festa de Sant Jordi, moltes gràcies per la vostra participació.