Sant Joan les Fonts augmenta els visitants del mes de juliol, i la Ruta estrella segueix sent les 3 Colades de Lava

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts atén a més de 800 persones durant el mes de juliol, un 3% més que l’any passat per a les mateixes dates.

La participació en visites guiades i culturals també ha incrementat notablement, el Monestir ha passat a tenir 626 visitants dels quals més de la meitat ho han fet en grups i mitjançant visites guiades establertes.

VISITANTS SJLF 2

Pel que fa referència al Castell Estada Juvinyà, ha rebut un total de 84 visitants aquest juliol, on una trentena ho han fet a través de visita guiada.

El públic que s’apropa a l’Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts és majoritàriament català, 388 persones, és a dir un 48% dels visitants atesos, provenen de Catalunya, pel que fa a la resta de l’Estat han passat per l’Oficina 149 persones, que correspon al 19% del total.

El públic Europeu supera al de l’Estat Espanyol amb un total de 236 persones ateses que representen el 29%, dels quals la majoria procedeixen de França, Països Baixos i Bèlgica. Finalment el públic de la resta del món, 29 persones, conformen el 4% restant.

El perfil del visitant és majoritàriament familiar, tot i que també ens visiten forces grups d’amics i parelles.

El més demanat pels visitants, com és de costum, és visitar el municipi i sobretot la Ruta de les 3 colades, seguidament per la Ruta de les Fonts i Verlets. Enguany, donat al temps calurós que hem patit aquest mes, el públic ha demanat en moltes ocasions zones de bany. També sol·liciten informació sobre la Ruta medieval i els monuments. Pel que fa referència a la comarca en general, les rutes pel Parc Natural de la Zona Volcànica i l’Alta Garrotxa són les més demanades pels visitants.

Simultàniament, el nou lloc web municipal de promoció turística, posat en marxa des del passat abril, ha acumulat més de 1.600 visites, amb la visualització de 5.093 pàgines i un temps mitjà de 2 minuts i 20 segons. Unes dades que confirmen el bon servei i l’usabilitat que ofereix aquesta plataforma.