Sant Joan les Fonts celebra una diada molt participativa i estrena acte institucional a La Canya

Comparteix-ho amb els teus amics:

La diada de Catalunya ha estat molt celebrada al nostre municipi, enguany hem estrenat acte institucional a La Canya, amb l’hissada de l’estelada i el Primer Vol d’Il·lusions, on tots els participants han anotat en un paper, que ha estat repartit pels hereus i les pubilles, un desig que han lligat als globus vermells i grocs escollits per l’acte i després del parlament de l’alcalde i l’hissada de la senyera, s’han enlairat. Tot seguit s’ha cantat els segadors i hi ha hagut un refrigeri pels assistents.

ACTE LA CANYA

Un cop finalitzat l’acte a La Canya, s’ha continuat la celebració de la diada al Castell Estada Juvinyà de Sant Joan les Fonts, on s’han llegit varis parlaments i s’han escoltat cançons catalanes, els hereus i pubilles han acompanyat l’alcalde en l’hissada de la senyera i per cloure l’acte s’ha dut a terme el Vol d’Il·lusions, com és tradicional des de fa cinc anys, i s’ha cantat la cançó dels segadors. Per posar punt i final s’ha dut a terme un refrigeri i seguidament tots els inscrits a la Via Lliure de Barcelona han procedit a buscar l’autobús o els cotxes particulars.

ACTE SANT JOAN LES FONTS

En total més de 100 veïns dels municipi de Sant Joan les Fonts han participat en la magnífica diada viscuda a Barcelona, on la participació ciutadana cívica, l’eufòria i l’alegria ha estat present en tot moment.

VIA LLIURE