Sant Joan les Fonts celebrarà la diada a la Torre Canadell, hissant una gran estelada a l’emblemàtic monument

Comparteix-ho amb els teus amics:

Tothom qui ho vulgui podrà participar de l’acte pujant a la Torre a peu o en cotxe. Es llegiran parlaments, s’hissarà l’estelada i es clourà la celebració amb el Vol d’I·lusions i un esmorzar popular.

La diada de Catalunya repetirà enguany el caire històric i patriòtric que va prendre l’any passat, amb la celebració al damunt de la Torre Canadell d’aquest dia tan important per al nostre territori.

Un acte institucional que aplegarà de nou més d’un centenar de veïns i veïnes presenciant els diversos parlaments a càrrec de Tomàs Vidal, membre d’ANC de Sant Joan les Fonts, Helena Dorca, regidora de Cultura, Maria Vidal, tècnica de Promoció i Turisme i Joan Espona, alcalde del municipi. Tot seguit s’hissarà l’estelada en aquest emblemàtic monument i tindrà lloc el tradicional Vol d’Il·lusions, on tots els participants anotaràn en un paper el seu desig, el lligaran als globus vermells i grocs escollits per l’acte i després del parlament de l’alcalde, s’enlairaran. Tot seguit es farà el cant dels segadors i tindrà lloc un bon esmorzar per a tots els assistents.

Un cop finalitzat l’acte tots els inscrits a l’acte del SÍ de Barcelona es reuniran per baixar amb l’autobús o els cotxes particulars. L’autobús sortirà a les 13h de davant de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.