Consulta la programació de la festa major de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Nit de les Dones d’Aigua, el ball amb l’Orquestra Maravella o el concert de rock amb SilverFlame i pèrdues seran alguns dels actes que tindran lloc durant la Festa Major.

El pregó anirà a càrrec de la secció de bàsquet del C.P.S.

Sant Joan les Fonts celebrarà la seva Festa Major, com ja és tradició, durant el pont de Sant Joan, tindrà lloc del 21 al 25 de juny. Els actes s’inciaran el divendres 21 a la nit amb el pregó a càrrec de la secció de bàsquet del C.P.S. i tot seguit la botifarrada popular a la plaça major amb les havaneres del conjunt Norai.

Dissabte a la tarda es representarà l’obra de teatre ‘Animals de Companyia’ a les set i a les nou al Catell de Juvinyà, en petit format i aforament limitat, i a la nit concert de rock a la pista poliesportiva del Pavelló amb SilverFlame, Pèrdues i Dj Doctor Infierno.

Diumenge està programada la setena trobada de cotxes antics i clàssics, a la tarda tindrà lloc el berenar popular als jardins de Can Vila on arribaran els corredors amb la flama del Canigó, i tot seguit la presentació del llibre ‘La màgia del mirall’ del santjoanenc Jaume Espadalé. A la nit, un cop encesa la foguera de la revetlla amb l’hereu i la pubilla, es donarà el tret de sortida al multitudinari espectacle La Nit de les dones d’aigua, un espectacle gratuït i a l’aire lliure, enguany a càrrec de Drakonia Produccions, que any rere any aplega prop de 2.000 persones al Pont Medieval, i que culmina amb el piromusical i el ball de revetlla a la plaça major amb el conjunt De Franc i DJ.

Dilluns tindrà lloc la missa solemne, on tot seguit es donarà pas al ball i cercavila de la faràndula del poble acompanyats del grup timbaler Dum Dum Dum. També s’organitzarà, des del matí el concurs de pesca i lliurament de trofeus, el lliurament de premis del 40è concurs de fotografia de l’Escola de Belles Arts, i a la tarda tindrà lloc el concert i ball amb l’Orquestra Maravella, amb l’elecció de l’Hereu i la Pubilla de Sant Joan les Fonts 2019, una diada completa que culminarà amb la tradicional Serenata de l’Alcaldessa a la plaça del consistori amb l’Orquestra Maravella.

Dimarts es posarà punt i final a la Festa Major amb la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda que s’acompanyarà d’una actuació de màgia a càrrec de ‘Sanyes’.

VEURE TOT PROGRAMA AQUÍ