Sant Joan les Fonts ofereix un nou servei de comunicació d’incidències a través de la pàgina web

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Sant Joan les fonts ha posat en funcionament, aquesta setmana, un nou sistema de gestió d’incidències a través de la pàgina web www.santjoanlesfonts.cat.

261115 FORMULARI INCIDENCIES

Aquest nou model de comunicació s’afegeix als canals ja existents de notificació d’incidències: l’atenció telefònica i personalitzada.

Les incidències que els veïns i veïnes del municipi vulguin comunicar a l’Ajuntament, ho podran fer a través d’un senzill formulari que es troba a l’índex de la pàgina web anomenat incidències.

Amb la posada en marxa d’aquest nou programa de comunicació i gestió de tasques de manteniment municipal, el consistori pretén oferir més facilitats als vilatans alhora de comunicar-se amb l’Ajuntament, i per tant escurçar el temps de resposta de resolució mitjançant un seguiment de cada petició.

En aquest informe es poden entrar incidències referents a treballs a la via pública, neteja viària, recollida de residus, manteniment de parcs i edificis municipals, desperfectes ocasionats en elements públics i enllumenat o senyalització, entre d’altres.

ENLLAÇ DIRECTE FORMULARI