Sant Joan les Fonts participarà al Rècord Guinness de Bruixes i Bruixots de Centelles

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 31 de gener de 2015 el Cau de Bruixes, de Centelles, compleix 18 anys i volen celebrar-ho realitzant un Rècord Guinness de persones disfressades de bruixa i bruixot. Des de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, s’organitza un autocar per participar en aquest esdeveniment tant important, donant el nostre recolzament a Centelles amb la seva proposta.

La intenció és concentrar el major nombre possible de bruixes i bruixots a la rambla del Camp de l’aigua, al municipi de Centelles, a partir de les 5 de la tarda, tots els que hi vulguin participar caldrà que vagin vestits negre, amb barret negre d’ala ample i escombra. El grup del Ball de Bruixes de la Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts amenitzaran l’acte amb el seu “Ball de Bruixes” i els Embruixats de Sant Joan les Fonts també hi duran a terme una actuació.

Per a poder participar-hi cal inscriure’s a la pàgina web de Centelles: www.centelles.cat i a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts per tal de reservar la places a l’autocar, que té un cost de 5€ per persona. Cal fer la inscripció abans del dimecres 28 de gener.

FOTO FIRA BRUIXERIA