Sant Joan les Fonts pateix les conseqüències dels botellots

Comparteix-ho amb els teus amics:

La passada nit de dilluns es va produir un botellot que va congregar al voltant d’un miler de joves al municipi de Sant Joan les Fonts. En concret, els joves s’han congregat al polígon de les Coromines al llarg de tota la nit. No hi ha hagut desperfectes a l’entorn, però sí grans quantitats de residus i deixalles que encara eren visibles a primera hora.

Des del consistori lamentem que aquest fet s’hagi produït davant d’una clara manca d’efectius policials a les zones rurals. La manca d’agents de Mossos la patim en el dia a dia i es fa encara més evident quan hi ha situacions d’excepcionals davant els quals els consistoris no podem fer res tot i els riscos evidents que es podrien haver produït per la seguretat ciutadana. Es dona el cas que aquesta concentració s’ha produït després que s’hagués blindat els accessos a Les Preses però el dispositiu no va contemplar que es busquessin altres ubicacions com així ha passat, en aquest cas al nostre municipi.

L’Ajuntament entén les necessitats d’oci dels joves, però és impossible que sense ajuda d’altres administracions un municipi de poc més de 3.000 habitants tingui eines per controlar aquesta quantitat de públic. Una situació que ens ha deixat desemparats i demanem mesures perquè no es repeteixi.

Info i fotos: Ajunt. Sant Joan les Fonts

RELACIONAT:

Les Preses es blinda a les nits tancant els seus accessos per evitar els botellots

Comparteix-ho amb els teus amics: