Sant Joan les Fonts se suma al projecte Som Cultura per difondre el seu patrimoni

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan les Fonts se suma al projecte Som Cultura per difondre el seu patrimoni

Aquest any, Sant Joan les Fonts se suma al projecte Som Cultura. Aquesta iniciativa arriba a la quarta edició aquest mes de novembre i està organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona.

Sant Joan les Fonts hi participa en una nova línia que aposta per descobrir el patrimoni de forma amena amb jocs de misteri i escape rooms. El Som Cultura al nostre municipi va de la mà del JugaParc i el professor Tocatdelala.

El recorregut de l’activitat porta a descobrir espais del Parc Natural de la Zona Volcànica com el Boscarró o el Molí Fondo. En definitiva doncs, una manera amena de descobrir el patrimoni volcànic i industrial del municipi.

L’activitat es farà el proper 2 de novembre a partir de les 10 del matí. Si hi voleu participar cal fer-ho fent una reserva prèvia al telèfon 972 290 507. El preu de cada motxilla és de 5 euros. La durada aproximada de l’activitat és de dues hores.

El Som Cultura és el festival de les experiències culturals de Costa Brava i Pirineu de Girona. En aquesta edició, la quarta, hi participen una cinquantena de propostes.S om Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

Comparteix-ho amb els teus amics: