Sant Joan les Fonts serà municipi acollidor de persones refugiades

Comparteix-ho amb els teus amics:

Així va quedar declarat el passat Ple del 21 de setembre amb l’aprovació d’una moció per unanimitat.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, per iniciativa política dels dos grups municipals de CiU i la CUP, ha declarat a la localitat “municipi acollidor” de refugiats.

D’aquesta manera, en el passat ple municipal s’ha aprovat una declaració per manifestar la disposició de Sant Joan les Fonts d’acollir, en la mesura de les seves possibilitats, als refugiats que arriben a Europa.

Des de la regidoria de Benestar Social s’ha emprès la primera acció solidària per donar suport als refugiats, es tracta d’un Berenar Solidari que es durà a terme el proper diumenge 11 d’octubre, a les 5 de la tarda, a la Plaça Major de Sant Joan les Fonts. El berenar anirà acompanyat de l’intervenció de Dolors Arqué per dur a terme un Contacontes per a tota la mainada. L’aportació mínima per assistir a l’acte seran 3€ i tots els beneficis que es facin amb l’activitat aniran destinats a enviar material d’ajuda humanitària als refugiats sirians.

Amb aquesta acció s’inicien els actes d’ajuda i col·laboració als refugiats sirians. L’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, ha declarat que es pretén treballar de manera coordinada amb la Generalitat de Catalunya, els Serveis Socials, les entitats i els veïns/veïnes del municipi per fer possible la recepció de refugiats.

BERENAR SOLIDARI