Sant Joan les Fonts tancarà l’estiu amb La Festa Rural organitzada pel grup de joves Els Colats

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper dissabte dia 2 de setembre al nostre municipi, concretament al Prat de les Coromines, tindrà lloc la tercera Festa Rural creada pel grup de joves Els Colats de Sant Joan les Fonts.

ADRIA BAU serà l’encarregat de posar-hi el bon ambient i la música al llarg de la nit. S’espera consolidar la festa i que obtingui èxit com l’any anterior, on hi varen assistir unes 500 persones, les quals van ballar i passar-s’ho d’allò més bé fins passades les 5 de la matinada. Com a novetat, enguany es donarà als assistents coca i fuet quan ja sigui ben entrada la matinada.

El motiu principal d’aquesta celebració a l’aire lliure, és per cloure l’estiu i la intenció de consolidar-la com a cloenda de les festes de poble tant conegudes de la nostra comarca. El preu assequible de l’entrada, tan sols 2€, i el servei de busos gratuïts són uns dels factors que contribueixen a que aquesta festa vagi creixent any rere any.

Els busos surtiran com l’any anterior des de l’Estació d’Autobusos de la TEISA, d’Olot, de les 12h de la nit fins a les 6h del matí on aniran fent els viatges d’anada i tornada.