Sant Joan Plural veu amb preocupació la manera que l’equip de govern gestiona l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan Plural veu amb preocupació la manera que l’equip de govern gestiona l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts

Sant Joan Plural – La improvisació i deixadesa en aquest tema s’ha fet palesa des del primer moment. El passat 22 de juliol en una reunió a l’ajuntament mantinguda pel nostre grup amb l’Equip de Govern, els hi vam expressar la nostra preocupació per la manca d’informació que teníem nosaltres, els professors i els alumnes envers el futur de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts. Ens van tranquil·litzar dient que hi estaven treballant i que pràcticament estava tot resolt. La realitat és que al no arribar-nos cap notícia per part de l’Equip de Govern, i després de constatar el malestar dels professors i dels alumnes, vam adreçar una pregunta per escrit per tal que s’inclogués en el Ple.

En el Ple Ordinari del passat dilluns 16 de setembre, la resposta de l’alcaldessa va ser que estava tot resolt i el professorat estava conforme i que l’Equip de Govern assumia la gestió de l’Escola, per segons ells, garantir-ne la continuïtat.

El nostre grup va votar en contra per la manera com s’havien fet les coses des de les passades eleccions municipals amb relació a aquest tema, deixant clar que volem donar suport a l’Escola però amb les màximes garanties i que dubtem que aquestes existeixin tal com s’ha portat la gestió dels darrers tres mesos. Tampoc ens sembla eficient que no hi hagi la direcció dins l’escola, i que el control es dugui a terme des de l’ajuntament. No ens imaginem cap escola sense un director in situ que visqui el dia a dia.

Aquest dijous l’alcaldessa ha fet unes declaracions en un mitja local, abans de la reunió amb una part del professorat, tirant pel dret i sense esperar a reunir-se amb ells. Sant Joan Plural està en contra d’aquest tarannà, es fan declaracions als mitjans afirmant que està tot en marxa, en canvi la realitat és que:

– No s’ha concretat el programa abans amb els professors implicats, tot l’estiu hem constatat una maca d’informació i comunicació entre l’ajuntament, professorat i alumnes.

– Si tot estava ja concretat perquè fins aquest dissabte no s’han sabut les classes que s’impartirien i els preus de les matrícules, i fins aquest dilluns no han començat les inscripcions.

L’última notícia que hem conegut aquest dissabte a través de les xarxes socials és el canvi d’ubicació de l’Escola, en un local molt més petit i que actualment serveix d’arxiu a l’ajuntament.

En resum, volem deixar molt clar que Sant Joan Plural vol la continuïtat de l’Escola Municipal de Belles Arts amb totes les garanties per tal de donar el servei que ha vingut donant al llarg de la seva trajectòria de més de 41 anys i millorar-lo si és possible.

SANT JOAN PLURAL A.M.

Comparteix-ho amb els teus amics: