Sant Tomàs 2016, Un nou model que neix amb èxit!

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat divendres 29 de gener es va celebrar a Olot una nova edició de la festa dels estudiants d’enguany, Sant Tomàs 2016. Com és sabut, aquesta és una celebració molt nostrada a la comarca i que els joves, de totes les edats, esperen amb ganes i il·lusió. Com també és sabut, la jornada festiva està organitzada per la Comissió d’Alumnes del Consell Escolar Municipal amb el suport i assessorament de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut i l’IdealOJG.

SantTomas3

Aquest any, l’organització va decidir donar un tomb a la festa per tal d’aglutinar més sensibilitats, fer-la més participativa i més atractiva. Ara, un cop passat el divendres, podem dir que així va ser.

La jornada va començar amb un curiós torneig de futbol amb pilota de rugbi. Fins a 8 equips van jugar divertits partits per tal d’intentar guanyar-ne els màxims possibles per arribar a la final. Evidentment, els riures i les pífies estaven garantides, posant el fet de jugar i de gaudir per davant de qualsevol altre objectiu.

A les 9 del vespre, i amb puntualitat anglesa, els diables i timbalers del PIM, PAM, PUM, Foc van començar el correfoc de la festa de Sant Tomàs 2016. Molta gent els va seguir per tot el carrer major fins arribar a la plaça Campdenmàs, on es va encendre la Foguera dels Apunts. Aquesta foguera consistia en portar apunts vells, de cursos anteriors, i encomanar-se al poder renovador del foc per encarar el nou curs i els nous reptes amb força, il·lusió i ganes de treballar.

Tot seguit va començar el concert de SRA. KARMA que va encetar la nit musical amb els seus ritmes mestissos i les seves lletres colpidores i divertides, fent passar el fred de manera immediata a tots els participants.

Amb la plaça plena de gom a gom, amb més de 700 persones, començaren a sonar els HORA DE JOGLAR, el més que conegut grup garrotxí que encomana el ritme a tothom qui l’escolta. I ja per acabar els joves d’ELECTROCIRCLE DJ’S que van posar la cirereta del pastís amb les seves mescles de música electrònica per acabar d’esgotar els incansables balladors.

El temps va acompanyar, la nit i tota la jornada va transcórrer sense cap incident i es va demostrar que, malgrat siguin dates de fred i ve més de gust tancar-se en un local, l’aposta ferma de la Comissió d’Alumnes, va ser tot un èxit, tant per l’ organització com per l’assistència de públic.