Santa Coloma lliura els premis del 22è concurs de teatre amateur Rafael Anglada ‘16

Comparteix-ho amb els teus amics:

El grup 7DEKÀMPING (Taradell), Pep Company, Jordi Ferragut i Benet Massegur, i Cristina Trabal, reben els guardons a millor obra, director,actor (compartit) i actriu principals

Premis Rafael Anglada

L’Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners ha estat escenari aquest dissabte al vespre, de l’actede lliurament de premis del 22è Concurs de teatre amateur Rafael Anglada, que organitzen conjuntament l’Ajuntament il’agrupació teatral La Clau. Durant l’acte, les companyies participants a la mostra d’enguany, han ofert diferentsactuacions.

La companyia de Taradell Grup 7DEKÀMPING, s’ha endut el premi a la millor obra per Sí, carinyu. El premi a la millor direcció se’l va endur Pep Company, per Els deu negrets; el premi a millor actor principal ha estat compartit entre Jordi Ferragut pel seu paper de Carles a Diner negre i Benet Massegur com a Joan aBeckenbauer; Cristina Trabal ha rebut el premi a millor actriu principal pel seupaper de La Poncia a La casa de Bernarda Alba; els segons premis a actor i actriu principals han anat a parar a Josep Mir com a Isidre a Fuitai a Lidia Fernández com a Xantal a Sí, carinyu.

Com a actor secundari, el primer premi se l’ha endut Jaume Fàbregas com a Morales a Diner Negre, i com a actriu secundària, Júlia Aregall s’ha endut el primer premi pel seu paper de Vera Claythorne a Els deu negrets, i Patrícia Garcia el segon, com a Mariana a Fuita.

El premi per votació popular ha anat a parar a la companyia Teatre Centre Arbúcies, per l’obra Diner Negre, amb un 9,65 de mitjana. La casa de Bernarda Albainterpretada per la companyia de Vilobí d’Onyar Dilluns a les nou, s’ha endut el premi a la millor escenografia i so; i el premi al millor maquillatge, perruqueria i vestuari, ha estat per a Els deu negrets, de la companyia Xerinola Teatre d’Aiguafreda / Centelles.