S’anul·len les activitats culturals d’avui, demà i divendres organitzades per l’Institut de Cultura

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les activitats culturals organitzades per l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot per avui, demà i divendres, queden anul·lades amb motiu del dol per la mort de tres olotines a l’accident aeri dels Alps, tal i com ha decidit el Ple Municipal de l’Ajuntament d’Olot. Algunes entitats culturals de la ciutat que organitzaven activitats aquests dies també les han anul·lat.

Demà dijous 26 de març no es portarà a terme la representació de l’espectacle Fedra, prevista al Teatre Principal d’Olot. Ben aviat s’informarà de la nova data en què es farà l’obra a Olot i es donarà informació pràctica per a les persones que havien comprat entrades per demà.

Músics Associats trasllada el concert de la banda The patillas, previst per demà dijous dins el cicle de La Roda, pel proper 9 d’abril.

Per divendres, s’anul•la la xerrada de Marc Pons a la sala El Torín amb motiu dels 125 anys de la policia municipal d’Olot.

L’entitat Idesga suspèn també la xerrada d’Itziar Gonzàlez, també prevista per divendres a la tarda a Can Trincheria.

D’altra banda, els organitzadors del concert de Xucu-pà han decidit posposar també el concert previst per dissabte a la sala El Torín

Comparteix-ho amb els teus amics: