“Sap què hi diu als paquets de donuts?”

Comparteix-ho amb els teus amics:

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha protagonitzat un enganxada amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, durant la sessió de control al Parlament arran del conflicte laboral de Panrico, que rebutgen l’ERO que deixa 745 famílies “en precari i sense feina”.

arrufat_457
Arrufat, amb els donuts a la mà
Arrufat, amb els donuts a la mà
“Vostè sap què hi diu als embolcalls dels paquets de Donuts i de Donettes de Panrico? Hi diu fabricat a Santa Perpètua de Mogoda, i és mentida, es vulnera el dret de vaga, està fabricat fora de Catalunya, es porta i distribueix aquí vulnerant el dret dels treballadors i les treballadores”, li ha etzibat Arrufat.

La CUP ha denunciat que Panrico “vulnera el dret a vaga” dels treballadors dels de la planta de Santa Perpetua -en vaga indefinida des de fa gairebé mig any- i, en aquest sentit, ha lamentat que ho fa “amb la complicitat de la Generalitat”. També ha retret a la Generalitat d’haver imposat només una multa de 6.000 euros.

Puig, en el seu torn de resposta, ha acusat el comitè d’empresa de practicar “el xantatge” i ha justificat la presència dels Mossos d’Esquadra a la fàbrica perquè hi havia risc de violència. “Totes les reivindicacions laborals són legítimes, però no l’ús de la violència”, ha indicat.

e-noticies.cat