Saturació d’inscrits al Whatsapp creat per elgarrotxi.cat amb informació de les Festes d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

elgarrotxi.cat ha quedat desbordat per l’allau de peticions per entrar al Whatsapp de les Festes d’Olot

Des d’elgarrotxi.cat, hem d’informar que per temes organitzatius, haurem de posar un límit en les inscripcions al Whatsapp d’informació de les Festes d’Olot. S’ha superat i, de llarg les expectatives que teníem, ja són més de 400 inscrits amb aquest servei, que recordem que NO PERTANY a la comissió d’organització de les Festes del Tura, i desconeixem i lamentem d’on han sortit els rumors de què és un servei “oficial”.

Hem posat un límit de 500 inscrits o tancament de sol·licituds d’aquest diumenge 4 de setembre a les 21h per evitar problemes organitzatius al nostre equip. Pots sol·licitar l’entrada al grup en aquest enllaç.

Aquest Whatsapp servirà per rebre les últimes notícies relacionades amb les festes, com també novetats, agenda diària de la programació i canvis d’última hora. Tot d’una manera ràpida i fàcil.

Aquesta informació bàsicament serà la mateixa que es publicarà a la resta de xarxes socials d’elgarrotxi.cat com a la nostra web, Twitter, Facebook i Instagram.

A final de les festes, l’equip d’elgarrotxi.cat farà una valoració del funcionament del servei, i si seria viable crear un de semblant per les activitats de l’agenda cultura general de la Garrotxa.

Des d’elgarrotxi.cat agrair com sempre la confiança de la gent a les nostres propostes.