Se celebra la primera reunió d’empreses dels polígons de Torelló

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat 12 de juny va tenir lloc el primer esmorzar de treball organitzat pel servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló. L’objectiu d’aquestes trobades, a banda de poder conèixer quines són les necessitats de les empreses i donar-los respostes, és poder treballar conjuntament amb elles des de l’ajuntament: estar al seu costat, solucionar problemes que puguin tenir als polígons, així com donar-los suport en els aspectes que les empreses creguin convenient. En aquesta trobada s’ha escollit un representat per a cada polígon, tot i que les sessions estan obertes a totes les empreses que hi vulguin participar.

reuni__pol_gons_20140612

La primera trobada va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Torelló, Santi Vivet, que va mostrar la predisposició de l’Ajuntament a col·laborar per solucionar els problemes que es van exposar.

Els esmorzars tindran una periodicitat bimensual i seran el segon dijous del mes que toqui. Tot i així, la propera sessió es farà el 18 de setembre ja que el segon dijous d’aquell mes és festiu. Per a assistir-hi no cal inscripció prèvia. La informació referent al punt de trobada es pot consultar a l’agenda del web www.gesbisaura.cat.