Se salten un control d’alcoholèmia, envesteixen un cotxe dels Mossos i es donen a la fuga

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones, dos menors d’edat i un major, que aquesta passada matinada s’han saltat un control d’alcoholèmia a Puigcerdà (Cerdanya) i han fugit del lloc envestint diverses vegades un vehicle de la policia. Els fets han succeït pels volts de les quatre de la matinada a la N-152 quan els agents estaven fent un control d’alcoholèmia. Els detinguts s’han saltat l’operatiu i s’han donat a la fuga. Durant la fugida han xocat intencionadament diverses vegades contra un vehicle dels Mossos que els perseguia deixant dos agents ferits lleu. Finalment, els mossos – amb l’ajuda de la policia francesa- han aconseguit enxampar-los a la N-116, en territori francès.

Els agents es trobaven fent el control d’alcoholèmia a la Plaça Europa de Puigcerdà, a l’N-152 quan els detinguts han fet cas omís a les ordres dels policies i s’han saltat el control, fugint del lloc en direcció França. Diversos vehicles policials han seguit el turisme i han comprovat com, durant la fugida, els detinguts han envestit diverses vegades un vehicle dels mossos amb la intenció de treure’l fora de la carretera. A causa del xoc, dos policies han resultat ferits lleu amb mal a l’esquena i a les cervicals.

Finalment, després de perseguir-los durant uns deu quilòmetres, els agents – amb l’ajuda de la policia francesa- han aconseguit interceptar-los a l’N-116 a França, a l’altura del municipi de Sallagosa, a la Catalunya Nord. Els tres detinguts són dos menors d’edat i un major. Un d’ells té nacionalitat marroquina i els altres dos espanyola.