Segon partit, segona victòria del Garrotxa R.C.

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte es va disputar al camp de la pista d’atletisme de Sant Roc, el partit corresponent a la tercera jornada de primera catalana de Rugby, entre el Garrotxa R.C. i el Santa Coloma R.C.

Els teixons es presentaven al partit amb la intenció de no deixar escapar la victòria a casa i poder-se oblidar de la derrota en la darrera jornada. Per la seva banda, l’equip de Santa Coloma arribava a La Garrotxa sense conèixer la derrota però amb un equip amb pocs efectius.

Les coses van començar molt bé pels teixons, el primer assaig va arribar als pocs minuts de l’inici del partit. La davantera local era lleugerament superior i això va fer que durant molts minuts els garrotxins fossin els dominadors del joc. Malgrat la possessió i tenir el seu rival tancat en el seu propi camp, els garrotxins topaven constantment contra una bona defensa que els impedia anotar més punts. Les faltes, alguns errors i un camp molt deteriorat per les condicions climatològiques no va permetre que els teixons desenvolupessin el seu joc. Tot i les dificultats i la bona defensa dels dragons, el segon assaig dels teixons va arribar uns minuts abans de la mitja part i feia que s’arribés a la fi dels primers 40 minuts amb un marcador favorable de 10 a 0 favorable als locals.

A la segona part les coses no van canviar gaire: els visitants, cada cop més desgastats, feien el que podien per mantenir a ratlla els garrotxins que, malgrat no disputar un bon partit, eren els dominadors del joc i impedint constantment que el rival disposes de possibilitats d’atacar. El tercer assaig va arribar cap a la meitat del segon temps i el quart assaig, que sentenciava la victòria i que donava el punt bonus, no va arribar fins a les acaballes del partit.

Resultat final de 20 a 0. Segona victòria dels teixons en la nova categoria després d’un partit sense gaire brillantor on l’aspecte més positiu va ser la consecució dels 5 punts que els apropa més a l’objectiu de mantenir la categoria. El pròxim partit serà a Manresa, contra un equip que ja es va trobar en la primera fase de la temporada i que va aconseguir derrota als teixons a casa.