Segona edició del Circuit Folc a Riudaura

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper octubre arriba a Riudaura, en la seva segona edició, el Circuit Folc 2018. Aquest any amb dos concerts.

El diumenge 14 d’octubre a les 12 hores, a la plaça Tiradors, engeguem el circuit amb la Balkan Paradise Orchestra i el grup local Rom.

La Balkan Paradise Orchestra és una popular fanfara barcelonina que demostra que la música balcànica té molts adeptes a casa nostra. Després d’estabilitzar la seva formació a onze membres, amb suplents i una estructura professional, ha fet camí i, després de guanyar el Concurs Sons de la Mediterrània 2017, ha publicat una carta de presentació sincera i acurada, K’ataka (Segell Microscopi, 2018).

El diumenge 21 d’octubre a les 12 hores, també a la plaça Tiradors, seguim amb el circuit amb Marcel Làzara i Júlia Arrey, juntament amb el grup local Aram.

El tàndem de Manlleu i Ribes de Freser és un duet viatger. Després de pedalar durant dos anys pel Brasil, Marcel Làzara i Júlia Arrey van tornar a casa amb un munt de vivències a la motxilla. Moltes s’han transformat en cançons i les han recollit al primer disc, Pedalant endins (Halley Records, 2018), un trajecte per la cançó mediterrània amb traços brasilers. En directe s’acompanyen de Pol Parera a les percussions.

Info: Ajunt. Riudaura

Comparteix-ho amb els teus amics: