Segona edició del VIVIM MUNTANYES

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte 20 de febrer a la tarda comença la segona edició del VIVIM MUNTANYES, que és el punt de trobada de les persones que els agrada anar a muntanya a fer activitats d’esport, aventura, ….

En aquesta edició del 2016 es projectaran 4 sessions de cinema de muntanya i com a novetat, una cinquena sessió específica per al públic infantil i juvenil amb xerrada i preguntes als aventurers protagonistes. La mostra “va néixer amb la voluntat d’omplir dos vespres dels mesos d’hivern, època amb menys activitat social”. La comissió organitzadora està formada per persones dels diferents municipis de la comarca. La iniciativa compte amb el suport de 17 entitats esportives de la Garrotxa.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ D’AQUEST ANY

Totes les sessions són GRATUÏTES. Les portes s’obriran 30’ abans, i “el primer que arriba, el primer que seu !!! ”. La mostra és farà al Teatre Principal d’Olot per a les sessions d’aquest dissabte dia 20 de febrer, i a l’Orfeó Popular Olotí per a la sessió de divendres dia 26 de febrer .

La mostra forma part del cicle BBVA de Cinema de Muntanya, i per primera vegada a la comarca es projectaran les 4 pel·lícules guanyadores de la darrera edició del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló que es va celebrar el passat mes de novembre.

El col·lectiu es mostra molt agraït pel suport rebut per part de les 17 entitats esportives de la comarca de la Garrotxa, i especialment de la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, Aresta Esports, Llibreria Arcadia, l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal, ja que “sense ells no hagués estat possible”.