Segona línia de finançament per al projecte d’Ajudes d’Emergència Social de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les “Ajudes d’Emergència Social” ha estat una línea de treball promoguda per l’Àrea d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, que pretén solventar econòmicament els problemes de famílies en situació de risc. És un projecte que engloba el cobriment de les necessitats bàsiques no cobertes per altres sistemes de protecció, ajudes d’ús i manteniment d’habitatge, exercici d’activitats d’inserció sociolaboral i atenció al menor: adquisició de llibres de text, material escolar, etc.

281114 FOTO AJUDES2

Al municipi, malauradament, existeixen casos de famílies i infants que es troben aquesta situació, és per això que des de l’Ajuntament s’han cercat línies de finançament per solventa-les. La primera en adherir-se al projecte fóu Noel Alimentària S.A.U. signant el conveni el passat mes d’octubre.

Aquesta setmana, ha estat el torn de la de l’Obra Social “la Caixa”. L’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, i el Director d’Àrea de Negoci de “la Caixa” a la Garrotxa-Ripollès, Antoni Tremosa, varen signar el passat dijous al matí el conveni per el qual l’Obra Social “la Caixa” col•laborarà en el projecte, tot col•laborant amb una aportació global de 6.000 euros.

Per ser beneficiàri de l’ajuda és necessàri estar empadronat al municipi de Sant Joan les Fonts, ino disposar d’ingressos suficients per afrontar les despeses derivades de la situació d’emergència i obtenir l’avaluació favorable dels serveis socials, aportant la documentació requerida en cada cas.

Joan Espona, l’alcalde de Sant Joan les Fonts, ha volgut expressar l’agraïment per part de
tot l’equip de govern del suport rebut de “la Caixa”, ja que gràcies a aportacions com les seves, és possible tirar endavant aquest projecte amb un objectiu molt clar: ajudar a les famílies que es troben en situació de risc.

Per la seva part, Antoni Tremosa, ha volgut posar de manifest que l’Obra Social “la Caixa” “des de fa més de 100 anys, treballa per donar oportunitats a les persones i per intentar garantir-los un futur millor. I que esperem que aquesta aportació de 6.000 euros contribueixi a millorar la mida de moltes persones”.