Sense rastre del culpable de l’intent d’agressió sexual a Olot el passat cap de setmana

Comparteix-ho amb els teus amics:

Cap detenció de moment de l’autor de l’intent agressió sexual a les Festes del Tura el passat dissabte, passats dos quarts de tres de matinada al centre de la ciutat, quan una jove, va ser abordada per una persona de pell morena, no negra, probablement un estranger, quan anava sola a buscar el seu cotxe. L’agressor l’hi va realitzar tocament a molt clara intensió de forçar una agressió sexual. La víctima va aconseguir escapar. La mateixa noia va fer la denúncia poc després. Els Mossos d’Esquadra continua la cerca de l’agressor ajudat per les càmeres de vigilància de la zona.

Consells de seguretat per evitar les agressions i els abusos sexuals

  • La violència sexual és un delicte greu que atempta contra la integritat, la sexualitat, la dignitat i la llibertat de la persona.
  • Ningú no pot causar una agressió sexual, no hi ha cap justificació possible, independentment de les circumstàncies en què hagi succeït l’agressió, el teu estil de vida personal o laboral, el teu comportament, les teves relacions afectives, la teva manera de vestir, etc.
  • La teva llibertat sexual et dona dret a dir NO.
  • Qui no respecta aquest NO està cometent un delicte.
  • Només hi ha un culpable en una agressió sexual: l’agressor.
  • Si has patit o ets coneixedor/a d’un delicte sexual, truca al 112 o ves a una comissaria de la PG-ME.

Com adreçar-nos consultes o dubtes:

  • WhatsApp601 00 11 22  per rebre assessorament policial i resoldre dubtes i preguntes, les 24 h del dia, els 365 dies de l’any.

IMPORTANT: el correu electrònic i el WhatsApp no substitueixen el 112 i no s’ha d’utilitzar com a substitució del servei d’emergències.

APP PER A DISPOSITIUS MÒBIL

App My112 amb geolocalització. Quan truques al 112, l'aplicació envia la teva ubicació i et localitzem immediatament.

Comparteix-ho amb els teus amics: