Sessió informativa per a les entitats

Comparteix-ho amb els teus amics:

Al final del novembre passat es va aprovar la Llei 27/2014 de 27 de novembre relativa a l’Impost de Societats, que afecta les entitats no lucratives a partir de l’1 de gener de 2015.

Per l’abast d’aquesta nova obligació fiscal i amb l’objectiu de donar-ne la màxima informació a tothom que hi pugui estar interessat, s’ha convocat per al proper 17 de març, una sessió informativa que impartirà Roger Santiago, amb el títol «Obligacions fiscals de les entitats sense finalitat lucrativa». L’acte tindrà lloc al Casal Marià d’Olot a partir de les 7 de la tarda.

Ara bé, a banda de convidar-vos a assistir-hi per la importància dels temes que es tractaran, també us informem d’una novetat que afecta a totes les entitats i de la qual cal donar compte abans d’acabar el mes de febrer.

Es tracta del model 347, una declaració informativa d’operacions amb tercers, en què es declara, a més dels clients i proveïdors als quals hem facturat o que ens han facturat més de 3.005,06 € durant l’any 2014 (s’exceptuen les operacions de subministrament d’aigua, energia elèctrica, combustibles i assegurances), des d’ara també cal consignar l’import de les subvencions rebudes per part d’organismes públics, sigui l’import que sigui.

Per tant, a partir de l’any 2015, i a finals de febrer de cada any, s’haurà de fer la declaració del model 347 amb les dades de l’any anterior.