Sessions de teatre en anglès per als majors de 65 anys a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dimarts 27 i dimecres 28 de gener, a les 9.30 h i a les 11 h, els més grans de 65 anys poden anar al Teatre Principal d’Olot a veure un espectacle en anglès per només 3 euros. Es tracta de l’obra Sherlock, representada per la companyia IPA Produccions. Sherlock és una comèdia, amb cançons i riures, al voltant d’un dels casos més famosos del detectiu Sherlock Holmes: el gos dels Baskerville.

Al Primer Pis: Sherlock

Dins el projecte Al Primer Pis, es posen a disposició dels majors de 65 anys les butaques del primers pis del Teatre a un preu de només 3 euros, en aquelles funcions per a estudiants que poden ser aptes també per al públic adult. No són concerts ni espectacles convencionals sinó que són sessions pedagògiques al voltant de la música o en anglès.

La intenció és ampliar l’oferta d’activitats culturals de la ciutat, aprofitar els recursos existents i unir dues generacions a través de l’activitat cultural.

Les entrades per a les sessions de la propera setmana es poden comprar anticipadament a olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria. O bé el mateix dia a la taquilla del Teatre.