Setmana de l’Energia a Besalú

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Setmana de l’Energia és una campanya realitzada conjuntament i amb la col·laboració de diferents empreses i entitats, que té per objectiu conscienciar a la ciutadania en millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d’hàbits en el consum energètic. La Setmana de l’Energia, que es celebra del 23 al 27 de juny en el marc de la Setmana de l’Energia Sostenible Europea , proposa un seguit d’activitats adreçades a la ciutadania, al més petits i als professionals.

L’ Ajuntament de Besalú, va realitzar conjuntament amb l’Institut-Escola Salvador Vilarrasa, el passat dimecres 18 de juny, una exposició anomenada IEnergètica a St. Julià. L’exposició consistia en una sèrie de treballs fets pels alumnes d’ESO entre els quals es podia veure i experimentar una maqueta on l’electricitat s’aconseguia a través de plaques solars i diferents aparells destinats a l’estalvi energètic.

Van visitar l’exposició uns 145 joves de l’IE amb els professors corresponents.

Durant aquesta setmana, us deixem un enllaç on podeu calcular les vostres emissions de CO2 i un díptic amb consells per estalviar energia elèctrica a casa.

Esperem que sigui útil per a tots vosaltres!

Calculadora de CO2

Díptic saps com estalviar energia?

00226062014