Setmana de robatoris a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

La nit de diumenge a dilluns uns lladres van entrar a Can Trincheria d’Olot. Ho van fer per la porta de la plaça del Mig, la que s’utilitza habitualment per accedir a les instal·lacions de Ràdio Olot a la segona planta de l’edifici. Els pispes van robar 120 euros de l’emissora i seguidament van baixar al primer pis on es troben les oficines de l’Institut de Cultura d’Olot. No es van endur gran cosa de valor i, de fet, van haver de marxar a corre cuita quan es van apropar a la zona de la casa museu, a dos quarts de tres de la matinada.

Aquell mateix cap de setmana uns lladres també van entrar a una botiga d’objectes de belles arts situada davant per davant de la porta principal de Can Trincheria, al carrer Sant Rafel d’Olot. Es desconeix l’hora exacta del robatori, ja que la botiga va tancar dissabte i no va veure el furt de 120 euros de la caixa fins el dilluns al matí. La proximitat dels dos edificis fa pensar que es podria tractar del mateix grup. Es dóna la circumstància que la zona dels robatoris està vigilada per les càmeres de seguretat que el consistori ha instal·lat fa pocs mesos. Les imatges, permanentment enregistrades per la Policia Municipal, serviran als Mossos a l’hora de fer la investigació.

La mateixa nit de diumenge a dilluns, i pràcticament a la mateixa hora que saltava l’alarma de Can Trincheria, també es disparava una altra alarma en un bar de Besalú. Els pocs minuts de diferència entre una i altra fan pensar als Mossos que no es tracta del mateix grup d’individus. La policia manté obertes les investigacions dels diversos robatoris.

naciodigital.cat