Setmana plena de presentacions de llibres d’autors olotins

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest cap de setmana a Olot es presenten quatre novetats literàries, totes elles d’escriptors olotins.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “A CAN PISTRAUS”, DE MANEL FORTIS 30/11/2014 – 12:00 Entrada gratuïta a Can Trincheria. Presentació del llibre amb actuació de Jéssica Mellado.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “VINE AMB MI”, DE SÍLVIA VILACOBA 29/11/2014 – 19:30 FONSDART Galeria. L’Andreu Prat és un home de negocis poderós i segur de si mateix. Encara que té tot el que vol -diners, poder, família i fills- ara, amb quaranta anys i escaig, es planteja separar-se. Poques dones es poden resistir al gran atractiu d’aquest home, que desprèn un magnetisme especial. Però la Núria no és com les altres. Cala Montgó és i serà el seu refugi per alleujar penes; el recer de la tranquil·litat, un lloc per pensar en el futur, i on el passat i el present s’entrellacen per esdevenir, com diu l’havanera, “un trosset de paradís”.

PRESENTACIÓ DE “JESÚS ERA UN HERETGE” I “LA MIRADA DE L’AURIGA” DE LLUÍS BUSQUETS I GRABULOSA 29/11/2014 – 18:00 Activitat gratuïta.Can Trincheria. Presentació dels llibres de Lluís Busquets i Grabulosa “Jesús era un heretge” i “La mirada de l’auriga”. Josep Berga i Vayreda, regidor de Cultura d’Olot, presentarà l’acte. Concepció Batallé, poetessa, i Santiago Vilanova, periodista, debatran sobre l’assaig “Jesús era un heretge”; i Consol de la Rosa, professora d’història, i Josep Casellas, rapsode i poeta, conversaran sobre la novel·la “La mirada de l’auriga”.

PRESENTACIÓ DEL LIBRE “EL FRANQUISME” 28/11/2014 – 19:00 Activitat gratuïta.Can Trincheria. Presentació de l’últim volum de la col·lecció Quaderns d’Història d’Olot, dedicat al franquisme (1939-1978). El llibre va ser iniciat per Jordi Pujiula (mort l’any 2011) i ha estat continuat per Jordi Esteve Rubió. La col·lecció està coeditada per l’Ajuntament d’Olot i la Diputació de Girona.