S’ha fet el sorteig de la campanya “Compra i Guanya” de Besalú, amb molt bona participació

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’ha fet el sorteig de la campanya “Compra i Guanya” de Besalú, amb molt bona participació

El passat divendres dia 6 de novembre a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Besalú va tenir lloc el sorteig  dels premis de la campanya “Compra i Guanya” de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, formada per 31 municipis de Catalunya.

Aquests premis portaran als guanyadors a tenir una experiència d’un  o dos dies a una de les 31 poblacions organitzadores de la campanya: Visites, nits d’hotel o dinar, tast de vins o d’oli, passejades….) A més dels compradors, un comerciant també té premi. A Besalú es van poder sortejar dos premis més gràcies a la col·laboració dels comerços de proximitat de la Vila : Una panera amb productes locals i una nit  a l’Hotel 3 Arcs.

A Besalú ha estat una campanya amb una molt bona participació tan per part dels usuaris (comptem unes  3.000 butlletes ) com dels comerços (21),.

Els premis han quedat repartits entre els clients habituals de Besalú i algun visitant que s’ha vist tocat per la sort. Han guanyat premis gent de Lleida, Vic, Olot, Tortellà, L’Hospitalet de l’Infant  i, en especial, el nostre guanyador d’Hostalric que s’ha emportat el premi especial format per la panera de productes locals i la fitxa que li permetrà tornar a Besalú i gaudir de la nostra experiència.

Els premis s’han fet arribar als guanyadors majoritàriament via telemàtica degut a la situació que vivim, però el dimecres dia 11 a les 20h vàrem fer entrega presencial de 3 dels premis que us passem en fotografia.

En dades globals de la Xarxa, als 31 municipis hi han participat gairebé 2000 comerciants, s’han repartit més de 500 mil butlletes per participar en el sorteig i es lliuraran 992 premis per conèixer els 31 municipis organitzadors.