S’ha fet public el sou oficial del nou gerent de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Comunicat del Patronat de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa – Davant les informacions aparegudes aquestes últimes hores sobre el nomenament del gerent de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, el Patronat vol fer les consideracions següents:

1. Les xifres de les retribucions dels càrrecs directius de l’Hospital no són certes. Les dades difoses pels representants de la CUP no es corresponen amb les retribucions fixades per a l’anterior gerent ni l’actual. Les retribucions són públicament consultables a través del Portal de la Transparència de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, dins la pàgina web de la institució.

2. L’elecció del nou gerent s’ha realitzat mitjançant un procés transparent, que ha comptat amb la col·laboració d’experts independents i del qual han tingut puntual informació els diferents grups amb representació a l’Ajuntament d’Olot. Aquest Patronat ha estat l’encarregat de prendre la decisió final sobre l’elecció del gerent, una mesura que s’ha acordat amb la unanimitat dels seus membres.

3. L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa és un centre de la Xarxa Pública d’Hospitals de Catalunya que obté un dels millors indicadors dels estàndards de qualitat. Qualsevol controvèrsia hauria de quedar circumscrita als òrgans interns de l’Hospital i s’hauria de debatre en el sí de la institució que mai hauria de ser objecte de debat polític.

Retribució anual per a l’any 2016 del gerent

RELACIONAT:

La CUP manté la discrepància amb el nomenament del nou gerent de l’Hospital d’Olot i demana a la Fundació que en publiqui el sou