S’han col·locat a diferents punts d’Olot contenidors de sal de desgel

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’han col.locat a diferents punts d’Olot per fer front a la baixada de les temperatures.

L’Ajuntament d’Olot ha instal·lat contenidors de sal a diferents punts de la ciutat. La Brigada Municipal ha començat a distribuir els punts de recollida de sal perquè en facin ús els ciutadans que ho necessitin donant continuïtat a la iniciativa començada fa tres anys i que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

Tot i que la Brigada s’encarrega la distribució de sal a la via pública de la ciutat, cada vegada hi ha més particulars que sol·liciten poder-la utilitzar per a ús domèstic (per col·locar al carrer just davant de casa seva o bé per escampar en espais molt concrets on es detecta perill de patinar). Aquest any trobareu un total d’11 contenidors amb sal de desgel a les ubicacions següents:

– a la plaça de la Rosella amb el carrer del Ginebre, al barri de Bonavista
– a la plaça de Picasso amb l’avinguda d’Antoni Gaudí, a Sant Roc
– al carrer de Verge de Montserrat amb carrer del Volcà Montcal, al barri de les Fonts
– a la plaça Mercat amb el carrer de Camil Mulleras, al centre
– al passeig de Ramon Guillamet, davant l’Ajuntament
– barri de Montolivet se’n situa un a la plaça de Montolivet al costat de la zona de parc infantil i un segon, al carrer Geranis – al barri del Morrot-Pla de Baix també se n’instal·len dos: un, a la plaça del Morrot i el segon l’avinguda de França
– al barri de Sant Francesc, a la plaça del Pare Manuel Marcillo
– a la rotonda de la carretera de Riudaura amb l’avinguda Pla de Dalt

Els contenidors de sal són de plàstic de color groc i tenen 500 quilos de capacitat. Consten d’una obertura a la part superior que serveix de fàcil accés per recollir la sal del seu interior. Al llarg de l’any, l’Ajuntament d’Olot reparteix, de mitjana, 10.000 quilos de sal de desgel.