S’inicien les obres de rehabilitació del pont de la travessera de la C-66 a l’entrada de Besalú

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els treballs, amb un pressupost de prop d’1,2 milions, tindran una durada de sis mesos i comportaran el desviament dels vehicles per la variant de Besalú

ACN Girona .- El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les obres de rehabilitació del pont i millora del pont sobre el riu Fluvià de la travessera de la C-66 (C-66z), a l’entrada del nucli urbà de Besalú (Garrotxa). Es preveu que l’obra, que compta amb un pressupost de prop d’1,2 milions d’euros, tingui una durada de sis mesos. Les obres consisteixen en la rehabilitació de l’estructura, que creua el riu Fluvià amb una longitud de 210 metres, i l’ampliació i redefinició de la calçada per tal de garantir un bon estat de conservació del pont i millorar la seguretat de vehicles i vianants, segons ha apuntat el Departament.

L’execució de les obres comportarà properament el tancament del pont al trànsit i el desviament dels vehicles per la variant de Besalú (C-66), del qual s’avisarà prèviament. Els vianants, per la seva banda, utilitzaran el pont vell.

Concretament, les principals actuacions en aquesta obra inclouen la rehabilitació dels arcs del viaducte; la substitució del tauler actual per un de nou, de 9 metres d’amplada, amb una calçada per a vehicles de 6,5metres i una vorera al costat esquerre d’amplada lliure de fins a 1,5metres –actualment té dues voreres de 80 centímetres cadascuna; noves barreres de seguretat, integrades en l’entorn, i l’adequació de la senyalització.