S’inicien les obres de remodelació a Roses de la plaça de l’Empordà i el seu entorn

Comparteix-ho amb els teus amics:

La realització d’aquest projecte respon a la voluntat municipal a urbanitzar i dotar d’una millor imatge aquesta plaça i les voreres adjacents, fent que actuï com a punt de connexió entre els dos equipaments existents del Teatre i la Biblioteca, al mateix temps que s’optimitzaran la circulació viaria i el pas peatonal de tot l’àmbit.

imatge

El soterrament dels contenidors de brossa existents i la creació d’un lloc d’estada amb zones d’ombra i descans també s’inclouen en el projecte, per tal d’assolir la millora estètica i qualitativa d’aquest espai del centre de la població.

L’àmbit de l’actuació inclourà el carrer Tarragona des de la plaça del Teatre fins al carrer de Marià Benlliure, incloses les seves voreres i el parterre que el separa de l’aparcament adjacent, així com l’espai existent entre el carrer Capità Ariza i l’avinguda de Barcelona. Tot el conjunt suposa una superfície de 2.016 m2, dels quals el 25% es destinaran a calçades (504 m2), un 45% a voreres (907 m2) i el 30% restant a zones verdes (604m2). Es col·locaran 5 nous arbres a part d’arbustos en la superfície considerada zona verda i 8 nous punts de lluminàries.

El projecte tindrà un cost total de 296.450 € i es preveu que les obres tinguin una durada de 4 mesos.

Ajuntament de Roses