Sis amateurs d’Olot faran gira amb ballarins professionals

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sebastián García Ferro ha escollit a sis participants del taller +45 d’Olot per formar part del cor de ballarins del seu espectacle, que s’estrenarà a l’abril al Mercat de les Flors.

ASSAIG-BCN-1

El resultat final es podrà veure al Teatre Principal el 29 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa.

Aquesta tardor, 37 persones majors de 45 anys van participar dels tallers dirigits per García Ferro. L’èxit va ser tal que hi havia llista d’espera amb gent que s’havia quedat fora per manca de places. Per participar-hi no era necessari tenir experiència en el món del ball, només calia tenir ganes d’experimentar amb el propi cos.

Igual que a Olot, el taller també es va fer a Granollers, Mataró i Barcelona. D’entre tots els participants, Ferro va escollir a la cinquantena de ballarins amateurs que conformaran el cor de l’espectacle +45. Es tracta d’un muntatge protagonitzat per set ballarins professionals majors de 45 anys, que interactuen amb un cor de figurants no professionals de la segona i la tercera edat.

Els escollits ja han començat els assajos a Barcelona. De moment hi van cada quinze dies, però a mesura que s’acosti la data de l’estrena s’incrementarà el ritme dels assajos. L’espectacle s’estrenarà al Mercat de les Flors i farà gira pel Festival Grec i per les diferents ciutats que han participat dels tallers de dansa. A Olot vindrà el 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa, i és la cinquena rèplica del Festival Sismògraf.

Més informació aquí

RELACIONAT:

Vídeos: El proper festival de dansa Sismògraf ja té data, serà del 31 de març al 3 d’abril de 2016 a Olot