SMARTPHOTO DE LA UOC A LA GARROTXA

Comparteix-ho amb els teus amics:

SMARTPHOTO DE LA UOC A LA GARROTXA
El professor Antoni Marín dirigirà un taller gratuït de paisatges el 12 d’abril

Sant-Miquel-del-Corb_0561

Els smartphones i tauletes es van fent cada dia més útils i omnipresents en diferents àmbits. El de la fotografia n’és un en què aquesta presència es fa molt evident. Els dispositius mòbils resulten útils al fotògraf tant a l’hora de consultar informació com a l’hora de capturar imatges. De fet, els dispositius mòbils acumulen tantes possibilitats i aplicacions que estan començant a desplaçar d’altres més específics com ara les càmeres compactes de fotografia o els GPS.

Tothom que estigui interessat en conèixer les particularitats de la fotografia de paisatges feta amb dispositius mòbils o amb càmeres rèflex, el 12 d’abril té l’oportunitat de participar en el taller de fotografia de paisatges que la UOC organitza a la Garrotxa. De la mà d’Antoni Marín, professor del Grau Multimèdia de la UOC, els assistents participaran en una sessió pràctica que combinarà explicacions sobre el terreny amb la presa de fotografies a la zona de la Fageda, lloc ideal durant les dates previstes a causa de la seva riquesa cromàtica.
L’activitat es desenvoluparà entre les 10.00 h i les 13.00 h i és totalment gratuïta i oberta a tothom; no cal ser estudiant de la UOC, només cal emplenar el formulari que hi ha al web AQUÍ.

El punt de trobada es comunicarà als inscrits per correu electrònic pocs dies abans de la realització del taller.

Per tal de poder participar-hi, els assistents han de portar un smartphone o tauleta. Les fotografies, que es plantejaran com a pràctiques, es podran fer amb càmera rèflex, amb càmera compacta o amb la pròpia càmera del dispositiu mòbil.