S’obre la convocatòria pel VicSona 2015

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Vic obre la convocatòria d’artistes del VicSona 2015, la Mostra de Música Jove que té com a finalitat promoure i donar a conèixer la creació musical emergent local. El termini per presentar les propostes acaba el 10 de març de 2015.

reg1001789_img1_05-02-2015_11-51-27

Una de les novetats més destacades d’aquesta nova edició és que deixa de ser requisit per participar ser menor de 30 anys o residir a Osona, tot i que l’organització valorarà aquests aspectes per potenciar la presencia de propostes joves de la comarca. Una altra novetat important és que les propostes seleccionades rebran una remuneració econòmica i se’ls hi enregistrarà una videoentrevista que podran utilitzar com a material promocional.

D’entre les propostes presentades, se n’escolliran quatre que seran les que participaran en els concerts de VicSona que es faran el dissabte, dia 28 de març, a partir de les 10 de la nit, a l’Orfeó. Els assistents podran votar les propostes que es presentin i la més votada tindrà prioritat en programacions posteriors.

Els grups seleccionats també són candidats a participar en l’escenari VicSona del Mercat de Música Viva d’enguany.

Les propostes s’han de presentar a Vicjove, amb una fitxa que trobareu a la seva pàgina web i que enllacem a sota. Les bases senceres de participació, també es poden consultar a aquest mateix web.